Signup Create your account

Register for New Account

Hyvä käyttäjä!


Sinun täytyy rekisteröityä ja kirjautua sisään omalle tilillesi voidaksesi lisätä yritystiedot Business Compass luetteloon ja esitelläksesi yrityksesi tuotteita tai palveluja.


Business Compass - sivuston ylläpitäjä ilmoittaa kaikille rekisteröityneille asiakkaille, että rekisteröinnin jälkeen tietosi ja yritystietosi tallennetaan tietokantaamme. Jokaisella rekisteröityneellä käyttäjällä on pääsyoikeus omiin henkilötietoihinsa, oikeus tehdä tietoihin muutoksia tai poistaa niitä.


Rekisteröitymällä Business Compass -sivustolle hyväksyt, että tallennamme henkilötietosi. Ulkopuoliset voivat päästä henkilötietoihisi vain syöttämällä tilisi käyttäjätunnuksen ja salasanan.


Emme vastaa kolmansien osapuolten pääsystä henkilötietoihisi tai omaan käyttäjätiliisi, jos pääsy on johtunut käyttäjätunnuksesi ja salasanasi katoamisesta, varkaudesta tai luovuttamisesta. Säilytä siis salasana turvallisessa paikassa!


  Contact Us
  Business Compass

Tel : +358 400 85 00 65
Mail : info@businesscompass.fi
Business Hours : 9:30 - 5:30

  We are in social networks

Join our catalogue in social networks! Our catalogue Business Compass is online presented in a variety of communities and social networks.

Site Map
Show site map
  Introduction

Joukko suomalaisia yrityksiä on koonnut Business Compass -luettelon edistääkseen palveluja tarjoavien yritysten ja niitä etsivien asiakkaiden (kuluttajien ja yritysasiakkaiden) kohtaamista ja kumppanuussuhteiden muodostumista. Palvelu on tarkoitettu kaikille Suomen, Venäjän ja Itämeren maiden markkinoilla toimiville käyttäjille.