Login

Hyvä käyttäjä!

Sinun täytyy rekisteröityä ja kirjautua sisään omalle tilillesi voidaksesi lisätä yritystietosi Business Compass luetteloon ja esitelläksesi yrityksesi tuotteita tai palvelujax

Sisäänkirjauduttuasi napsauta Lisää yritys painiketta ja täytä kaikki tarvittavat sivun kentät. Voit valita haluamasi palvelupaketti. Tällä nettisivulla voit muokata puhelinnumerosi, ladata sinne kuvia, ja määrätä haluatko saada kysymyksiä sivuston käyttäjistä sähköpostiosoitteeseesi. Rekisteröinnin päättymiseksi on syötettävä alla olevaan kenttään kuvassa oleva teksti ja napsautettava Jatka painiketta.

Kenttiin tietoja syötettäessä ole erittäin huolellinen ja syötä kenttänimeä vastaavaa tietoa, kiinnitä huomiota kentän alhaalla olevaan vihjetekstiin, joka sisältää vinkkejä kenttien täyttämiseen. Jos sopivaa vaihtoehtoa ei löydy, voit valita todellisuuteen lähimmän vastineen ja määrittele tavarakuvauksen parametrit.


  Contact Us
  Business Compass

Tel : +358 400 85 00 65
Mail : info@businesscompass.fi
Business Hours : 9:30 - 5:30

  We are in social networks

Join our catalogue in social networks! Our catalogue Business Compass is online presented in a variety of communities and social networks.

Site Map
Show site map
  Introduction

Joukko suomalaisia yrityksiä on koonnut Business Compass -luettelon edistääkseen palveluja tarjoavien yritysten ja niitä etsivien asiakkaiden (kuluttajien ja yritysasiakkaiden) kohtaamista ja kumppanuussuhteiden muodostumista. Palvelu on tarkoitettu kaikille Suomen, Venäjän ja Itämeren maiden markkinoilla toimiville käyttäjille.