Rekisteröinti Luo tilisi

Uuden käyttäjän rekisteröinti

Hyvä käyttäjä!

Sinun täytyy rekisteröityä ja kirjautua sisään omalle tilillesi voidaksesi lisätä yritystiedot Business Compass luetteloon ja esitelläksesi yrityksesi tuotteita tai palveluja.


Business Compass - sivuston ylläpitäjä ilmoittaa kaikille rekisteröityneille asiakkaille, että rekisteröinnin jälkeen tietosi ja yritystietosi tallennetaan tietokantaamme. Jokaisella rekisteröityneellä käyttäjällä on pääsyoikeus omiin henkilötietoihinsa, oikeus tehdä tietoihin muutoksia tai poistaa niitä.


Rekisteröitymällä Business Compass -sivustolle hyväksyt, että tallennamme henkilötietosi. Ulkopuoliset voivat päästä henkilötietoihisi vain syöttämällä tilisi käyttäjätunnuksen ja salasanan.


Emme vastaa kolmansien osapuolten pääsystä henkilötietoihisi tai omaan käyttäjätiliisi, jos pääsy on johtunut käyttäjätunnuksesi ja salasanasi katoamisesta, varkaudesta tai luovuttamisesta. Säilytä siis salasana turvallisessa paikassa!


  Yhteystiedot
  Business Compass

Puh : +358 400 85 00 65
Sähköposti : info@businesscompass.fi
Aukioloajat : 10:00 - 17:00

  Olemme sosiaalisessa mediassa

Tule mukaan! Business Compass -luettelon löydät lukuisista sosiaalisen median eri yhteisöistä.

  Tietoa verkkosivustostamme

Business Compass – luettelo yrityksistä, jotka tarjoavat tuotteitaan ja palvelujaan Suomen, Venäjän ja Viron markkinoilla, sekä kaikille käyttäjille, jotka haluavat löytää niitä! Tuotteet, palvelut, liikekumppannit ja toimittajat ilman välittäjiä. Suurin luettelo yrityksistä Venäjän ja Suomen markkinoilla.