Kirjautuminen

Hyvä käyttäjä!

Lisätäksesi yritystietosi Business Compass -luetteloon ja esitelläksesi siinä yrityksesi tuotteita tai palveluja Sinun on rekisteröidyttävä sivustollemme ja kirjauduttava sisään omalle tilillesi.


Kun olet kirjautunut sisään omalle tilillesi, napsauta Lisää yritys -painiketta ja täytä kaikki tarvittavat sivun kentät. Voit valita haluamasi palvelupaketin. Tällä sivulla voit syöttää kaikki tarvittavat yritystiedot: kuvauksen yrityksestä, sen tuotteista ja palveluista, puhelinnumeron, valokuvia, logon, verkkosivun osoitteen ja sähköpostiosoitteen.


Ole huolellinen syöttäessäsi tietoja kenttiin ja syötä ainoastaan kentän nimeä vastaava tieto. Huomaa myös kentän alaosassa oleva vihjeteksti, joka sisältää vinkkejä kenttien täyttämiseen. Jos sivustolta ei löydy sopivaa vaihtoehtoa, voit valita lähimmän Sinulle sopivan vaihtoehdon ja määritellä tavaran todelliset parametrit kuvauksessa.


  Yhteystiedot
  Business Compass

Puh : +358 400 85 00 65
Sähköposti : info@businesscompass.fi
Aukioloajat : 10:00 - 17:00

  Olemme sosiaalisessa mediassa

Tule mukaan! Business Compass -luettelon löydät lukuisista sosiaalisen median eri yhteisöistä.

  Tietoa verkkosivustostamme

Business Compass – luettelo yrityksistä, jotka tarjoavat tuotteitaan ja palvelujaan Suomen, Venäjän ja Viron markkinoilla, sekä kaikille käyttäjille, jotka haluavat löytää niitä! Tuotteet, palvelut, liikekumppannit ja toimittajat ilman välittäjiä. Suurin luettelo yrityksistä Venäjän ja Suomen markkinoilla.