Hinnasto

Etusivu / Hinnasto
Hyva kayttaja!
 
Kaikille rekisteroityneille kayttajille, jotka ovat lisanneet yritystietonsa luetteloon, tarjoamme 6 kk nakyvyytta luettelossamme on ilmainen.

Myohemmin voit luopua luettelon palveluista ja poistaa yritystietosi tai jatkaa palvelun kayttoa maksullisena. Ilmoituksenne julkaiseminen luettelossamme ei tarkoita että olette liittyneet johonkin yhteisöön, eikä näin tuota mitään pakollisia lisämaksuja! Saatte ilmaisen koeajan, jonka aikana voitte päättää jatkatteko yhteistyötä kanssamme tulevaisuudessa. Jos päätätte jatkaa, niin yhden ilmoituksen vuosimaksu löytyy alta. Jos päätätte olla jatkamatta, niin ilmoituksenne muuttuu näkymättömäksi muille käyttäjille. Pysytte kuitenkin rekisteröityneinä sivustollamme ja voitte jatkaa sivuston käyttämistä milloin tahansa maksamalla vuosimaksu.
 
Tietojen lisääminen Business Compass - luetteloon maksaa 48,39 (+ALv 24%*) euroa vuodessa (hinnat voimassa 11.01.2017 alkaen).**
Hintaan sisältyy yksi ilmoitus. Ilmoituksen sisältöä saa muokata rajattomasti vuoden sisällä.

* Hinta ALV mukaan laskettuna on 60 euroa per kalenterivuosi per ilmoitus.
 
Hintaan sisältyy www.businesscompass.fi sivuston palvelut kalenterivuoden ajaksi, sekä yrityksenne esittäminen sosiaalisen median sivuillamme https://www.facebook.com/businesscompass.fi ja https://vk.com/businesscompass.
 
** Huom! Tarjoamme nyt bonuspaketti Business Kompassilla: mainosilmoitus luettelossa on vain 20 euroa per 1 kalenterivuosi (sisältä ALV 24%). Rekisteröitykää sivustollamme nyt!
 
Jos haluat sijoittaa mainosbannerin Business Compass - luettelon etusivulle tai haluat tuoda yritystietosi esiin etusivulla olevassa suositeltujen yritysten luettelossa, ota yhteytta sahkopostitse info@businesscompass.fi ja teemme Sinulle sopivan kokonaispalvelutarjouksen.
 
Voimme halutessasi tarjota Sinulle myos yritystietojesi ja yritystoimintasi, tuotteittesi ja palvelujesi kuvauksen kaannospalvelua sivuston kielten valilla (suomi, venaja, englanti, viro tai muut sivuston kielet).
Lisattyasi yritystietosi sivustolle ota yhteytta sahkopostitse info@businesscompass.fi , kirjoita yrityksen nimi ja haluamasi lahde- ja kohdekielet ja teemme Sinulle sopivan palvelutarjouksen.
 
Suomi - Venäjä käännöksen hinta alkaa 20 eurosta (+ALV 24%).
 
  Yhteystiedot
  Business Compass

Puh : +358 400 85 00 65
Sähköposti : info@businesscompass.fi
Aukioloajat : 10:00 - 17:00

  Olemme sosiaalisessa mediassa

Tule mukaan! Business Compass -luettelon löydät lukuisista sosiaalisen median eri yhteisöistä.

  Tietoa verkkosivustostamme

Business Compass – luettelo yrityksistä, jotka tarjoavat tuotteitaan ja palvelujaan Suomen, Venäjän ja Viron markkinoilla, sekä kaikille käyttäjille, jotka haluavat löytää niitä! Tuotteet, palvelut, liikekumppannit ja toimittajat ilman välittäjiä. Suurin luettelo yrityksistä Venäjän ja Suomen markkinoilla.