Ehdot

Etusivu / Ehdot

Käyttöehdot

Business Compass yritysluettelon käyttöehdot

Sivustolla www.businesscompass.fi julkaistuihin ilmoituksiin sovelletaan Suomen lakia ja alla olevia käyttöehtoja.

Sääntöjen rikkominen tai käyttäjän tai yrityksen lukuisten valitusten saanti voi johtaa yrityksen tai käyttäjän tietojen poistoon. Ottakaa huomioon että kaiken sivustolla julkaistavan tiedon pitää olla käyttöehtojen mukaista riippumatta siitä ovatko lisäpalvelut käytössä vai eivät. Maksetut ilmoitukset voivat tulla estetyksi jos niissä ilmenee epämääräisyyksiä.

Verkkosivunhallinto (businesscompass.fi) ei ole vastuussa (ei kanna mitään vastuuta) sivustolla läyttäjien julkaisemien julkaisujensisällöstä, tiedoista, mainonnasta, ilmoituksista, ajantasaisuudesta mukaan lukien niiden saatavuudesta, oikeellisuudesta, täsmällisyydestä, virheettömyydestä, luotettavuudesta tai niiden soveltumisesta tiettyyn tarkoitukseen.

Yleiset käyttöehdot

Ilmoituksia saa julkaista ainoastaan olemassa olevista tarjouksista, palveluista, tuotteista ja yrityksistä.

Ainoastaan viralliset, Suomen, Venäjän, tai Baltian maissa rekisteröidyt yritykset voivat julkaista ilmoituksia luettelossa. Lisäämällänne yrityksellä pitää olla VAT / Y-Tunnus / ИНН.

Business Compass yritysluettelo ei ole ilmoitustaulu, se ei ole tarkoitettu yksityisiä myynti-ilmoituksia varten. Business Compass luettelo on tarkoitettu yrityksille jotka haluavat kertoa itsestään, tuotteistaan ja palveluistaan Suomen, Venäjän, ja Baltian markkinoilla.

Älkää tarjotko kiellettyjä tuotteita ja palveluita. Tavaroiden huutokauppaaminen ja huutokauppamainonta on kielletty. Valitkaa ilmoitukseen eniten sopiva osasto ja alue (kaupunki tai muu asutuskeskus jossa tuote tai palvelu sijaitsevat), valitkaa ilmoitukseen totuudenmukaiset parametrit. Kaiken ilmoituksessa olevan tiedon pitää olla totuudenmukaista.

Kaikki julkaistu tieto (ilmoitukset) pitää olla tavaran tai palvelun tarjoamisesta / myynnistä. Älkää jättäkö ostoilmoituksia, löydetyistä tai kadotetuista tavaroista (tai eläimistä yms), tai rahaankeruu-ilmoituksia.

Epämääräisten ja epäilyttävien ansiomenetelmien mainostaminen, myös internetin kautta, on kiellettyä. Kuten esimerkiksi "Siirtäkää 10 ruplaa elektroniseen lompakkoon niin tienaatte paljon enemmän".

Ilmoituksessa (sen nimessä, tekstissä, kuvassa, ennakkokatseluvideossa, tai käyttäjän nimessä) ei saa olla eroottista, pornografista, ääriliikkeisiin kuuluvaa, tai muuta sivuston politiikkaan sopimatonta sisältöä.

Tunnettujen brändien ja logojen sopimaton ja luvaton käyttö ilmoituksissa on kielletty ellei kyseinen brändi tai logo ole julkaisevan yrityksen omistuksessa. Älkää käyttäkö lataus- ja automaattisen julkaisun ohjelmia ilman sivuston ylläpitäjän lupaa.

Yhteyshenkilön tiedot

Yrityksen yhteystiedoissa olevan nimen pitää olla validi. Nimikenttä ei saa sisältää mitään yhteystietoja, mukaan lukien, mutta ei ainoastaan, sivustojen osoitteet, puhelinnumerot, ICQ ja niin edelleen. Älkää julkaistako kolmannen osapuolen puhelinnumeroa, sähköpostiosoitetta, tai muita yhteystietoja ilman kolmannen osapuolen suostumusta.

Ilmoituksen otsikko

Ilmoituksen otsikossa saa olla ainoastaan yrityksen nimi. Yrityksen nimen pitää olla kirjoitettu siinä muodossa missä se on rekisteröity, samalla kielellä. Huomiota herättävien sanojen kuten "Kiire" tai "Huomio" käyttäminen ilmoituksen otsikossa on kielletty.

Ilmoituksen kuvaus

Syöttäkää tiedot yrityksestä ja sen tuotteista tai palveluista siihen soveltuvalla kielellä.
Tarpeeton erikoismerkkien käyttö kuvauksessa ei ole sallittua. Translitteroitu teksti (venäjänkielinen teksti latinalaisilla kirjaimilla kirjoitettuna) ei ole sallittu. Kuvauksessa saa ja pitää ilmoittaa tuotteen tai palvelun ostostavat ja ehdot, sen yksityiskohtainen kuvaus, mahdolliset alennusvaihtoehdot, ja tiedot itse yrityksestä.

Kuvauksessa ei saa olla yhteystietoja (mukaanlukien, mutta ei ainoastaan, linkkejä, puhelinnumeroita, ICQ) paitsi jos laki sitä vaatii.

Ilmoituksessa julkaistut kuvat

Vesimerkkien käyttö kuvissa ei ole sallittu. Huomiota herättäviä sanoja sisältävät kuvat kuten esimerkiksi "Ale!", "Huomio!" tai "Tarjous" ovat kiellettyjä. Kuvassa ei myöskään saa olla minkäänlaisia yhteystietoja (puhelinnumeroa, osoitetta, linkkiä, verkkosivun nimeä, ICQ yms).

Ilmoituksessa olevat kuvat eivät saa loukata kolmannen osapuolen immateriaalioikeuksia.

Ilmoituksessa julkaistut videot

Ilmoituksessa olevat kuvat eivät saa loukata kolmannen osapuolen immateriaalioikeuksia. Jos ette ole kyseisen videon tekijä niin älkää laittako linkkiä siihen ilmoituksessanne. Videoissa ei saa olla kohtauksia jotka sisältävät väkivaltaa, onnettomuuksia, katastrofeja, eläinten julmaa kohtelua, huumeiden käyttöä tai valmistusta, räjähdeaineiden valmistusta yms, eivätkä saa sisältää kehotusta julkisiin mielenosoituksiin tai kiihotusta uskontoa ja rotua vastaan.

  Yhteystiedot
  Business Compass

Puh : +358 400 85 00 65
Sähköposti : info@businesscompass.fi
Aukioloajat : 10:00 - 17:00

  Olemme sosiaalisessa mediassa

Tule mukaan! Business Compass -luettelon löydät lukuisista sosiaalisen median eri yhteisöistä.

  Tietoa verkkosivustostamme

Business Compass – luettelo yrityksistä, jotka tarjoavat tuotteitaan ja palvelujaan Suomen, Venäjän ja Viron markkinoilla, sekä kaikille käyttäjille, jotka haluavat löytää niitä! Tuotteet, palvelut, liikekumppannit ja toimittajat ilman välittäjiä. Suurin luettelo yrityksistä Venäjän ja Suomen markkinoilla.